početak AKTUELNO СЕДНИЦА ГРАДСКЕ СКУПШТИНЕ

СЕДНИЦА ГРАДСКЕ СКУПШТИНЕ

od Užička Nedelja
54 pregleda

GRADSKA SKUPŠTINA

НА СЕДНИЦИ ГРАДСКЕ СКУПШТИНЕ СВЕ ПО СТАРОМ

Кадровска вртешка се наставља

– И даље су скоро сви градски одборници запослени у јавном сектору,
па се поставља оправдано питање ко у градском парламенту заступа људе из привреде и незапослене –

У делу урбанизма, усвојене су одлуке о доношењу планова генералне регулације „Ужице – Централни део“ прва фаза и о приступању изменама и допунама плана „Крчагово“, затим одлуке о социјалној заштити, о изменама одлуке о градском водоводу, о ангажовању ревизора за обављање екстерне ревизије завршног рачуна буџета града за прошлу годину и о допуни одлуке о отуђењу грађевинског земљишта на локацији касарна „4. пук“ јавним надметањем.

Одборници су разрешили досадашње директоре градских предузећа и установа, „Нискоградње“, Апотеке „Ужице“, Историјског архива и Градског културног центра, и именовали вршиоце дужности на њихова места. Нови вд директори су, у Нискоградњи, Снежана Милутиновић, дипл. економиста, Апотекама „Ужице“, Радоица Нишавић, дипл. фармацеут, Историјском архиву Жељко Марковић, дипл. правник и у Градском културном центру Никола Златић, дипл. економиста. Кадровске измене извршене су и у управним, надзорним и школским одборима и Зеленом савету.

Прихваћени су годишњи програми рада које су израдили Народни музеј, Туристичка организација Ужице и Туристичка организација регије Западна Србија, као и програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта где је, истовремено, одређен градоначелник, као надлежни орган за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног земљишта које је у државној својини.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.