početak GRADSKAINFO Дејан Милићевић и Деца лоших музичара у Ужицу

Дејан Милићевић и Деца лоших музичара у Ужицу

od nedelja
652 pregleda

ПЕТИ NEXT ФЕСТИВАЛ: Градски културни центар /Ужице, 28. и 29. април/

Пети, јубиларни, хуманитарни NEXT фестивал одржаће се и ове године у Ужицу 28. и 29. априла у Градском културном центру. На два стејџa Public и 031 Republic наступаће нека од водећих имена домаће рок и електронске сцене. Како је већ најављено, звезде NEXT фестивала биће култни Дадо Топић & Time after бенд. Поред потврђених имена Eastock, Марко Вуковић и Лука Вуковић Shift 2 организација је употпунила line up овогодишњег издања NEXT фестивала.

На PUBLIC стејџу наступаће популарни београдски фанк-рок бенд Деца лоших музичара који обећава врхунски провод! Наступи који прште од позитивних вибрација, осмеха и љубави према музици, коју ниједан члан бенда не може да сакрије уз непосредан и присан однос са публиком, је нешто што краси ове музичаре и њихове свирке. Са њима ће стејџ делити харизматични момци из Ужица бенд Хаџи Продане Душе, као и Организам и Волт поп, док ће локалну подршку пружити два млада вокално инструментална састава Process и Ispitni rock.

На радост свих љубитеља квалитетне електронске музике свој долазак на NEXT фестивал потврдио је Дејан Милићевић, један од најпознатијих домаћих ди џејева и продуцената! Недавно је објавио свој трећи албум за еминентну берлинску етикету Plastic City, а најављује и журку за памћење у Ужицу! Још једна од водећих фигура домaће електронске сцене, ди џеј и продуцент MKDSL стиже на NEXT фестивал! Својим препознатљивим стилом пуним позитивне енергије и специфичним смислом за хумор употпуниће провод у ГКЦ-у у Ужицу! Са њима током фестивала стејџ ће делити и сјајни sam.Luda и El Pegajoso.

NEXT фестивал од самог оснивања има хуманитарни карактер. И ове године, главни организатор SHIFT 2 сва прикупљена средства од фестивала донираће за опремање Друштву за ментално недовољно развијена лица (МНРЛ) “Анђели” из Ужица.


SHIFT 2 је непрофитна организација која се током целе године труди да младима у Ужицу и околини створи што занимљивије садржаје, којима би могли да употпуне своје слободно време. Укрштањем ових идеја настао је њихов најзначајнији пројекат – музички фестивал NEXT, у оквиру ког је прошле године у просторијама Градског културног центра био отворен и први затворени скејт парк у Србији.
Више детаља о догађају, самом фестивалу и извођачима који ће гостовати на НЕXТ-у сазнајте на нашој ФБ страници NEXT festival – Užice (http://bit.ly/FestivalNext).

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.