početak SATIRA Ужице дочекује Нову годину уз саопштења против Милана Стаматовића

Ужице дочекује Нову годину уз саопштења против Милана Стаматовића

od nedelja
678 pregleda

АГЕНЦИЈА ЕРЦОВ ЈАВЉА:
– Ужичани ће и овог 31. децембра имати прилику да Нову годину дочекају на градском тргу, а за луд провод и добру атмосферу побринуће се градски одбор Српске напредне странке чији чланови ће увесељавати народ читањем саопштења којим критикују рад Милана Стаматовића. Програм на тргу ће почети мало пре поноћи, а планиран је и ватромет који ће увеличати најлуђу ноћ.
– Ужице нема новца за припремање скупоцених новогодишњих дочека, али наши суграђани неће остати ускраћени за добар провод. Креативна решења су наша специјалност, па смо тако одлучили да дамо шансу члановима Српске напредне странке да покажу свој таленат и прочитају саопштења којим указујемо на лош рад чајетинског руководства на челу са Миланом Стаматовићем, прича један градски челник. – На тргу ће бити монтирана бина, а, по предвиђеном програму, на њој ће се смењивати чланови градског одбора СНС-а, који ће саопштењима развеселити присутне грађане. Програм ће бити више него разноврстан, јер ће саопштења бити потпуно различита, у једном ће критика бити усмерена ка продаји земље на Златибору, у другом ће тема бити урбанистички хаос, а финале вечери је сигурно наступ градоначелника Тихомира Петковића, који ће у поноћ наступити читајући саопштење којим Стаматовића оптужује за прелетање из једне у другу партију, најављују у градској власти.
Челни људи Ужица нису пропустили прилику да се захвале председнику Александру Вучићу што им је омогућио да приреде овакав дочек и свечано прославе долазак 2018. године у којој ће, по њиховим речима, бити испуњена сва обећања и решени сви проблеми грађана који верују у Деда Мраза.

Бојан Савић (Ужичка недеља 976)

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.