početak GRADSKAINFO Андреј Вучић посетио Ужице као претходница Деда Мраза

Андреј Вучић посетио Ужице као претходница Деда Мраза

od nedelja
640 pregleda

АГЕНЦИЈА ЕРЦОВ ЈАВЉА

-Андреј Вучић, брат председника Владе Србије посетио је Ужице у склопу припрема терена за дугоочекивани долазак Деда Мраза. Током свог боравка, он је разговарао са градоначелником Тихомиром Петковићем, који га је упознао са новогодишњим жељама грађана и очекивањима које они имају од предстојећих празника.
– Тачно је да је Андреј Вучић долазио у наш град, али он је ту био само као претходница Деда Мраза – потврдио је градоначелник Петковић ову вест. – Разговор смо обавили у градској кући, што је потпуно природно, јер се он тицао новогодишњих жеља свих Ужичана. Деда Мраз, иначе, будно прати понашање и потребе свих грађана, а овим путем је само желео да се детаљно упозна са њиховим очекивањима. Андреј Вучић је пажљиво саслушао и записао ко је био добар, редовно прао зубе, слушао власт, гледао премијерове конференције за медије и гласао за СНС на прошлим изборима. Са наше стране, пружили смо све потребне информације, како би му олакшали доношење одлуке о адекватном поклону за сваког нашег суграђанина – објаснио је Петковић разлоге Вучићеве посете.
Андреј Вучић није желео да коментарише своју посету Ужичанима, а фотографисање његове пратње и обезбеђења, испред зграде општине, било је строго забрањено. Незванично, овакве мере су спроведене на лични захтев Деда Мраза, који сматра да новогодишњи поклони морају остати изненађење. Целокупни трошкови су плаћени из Деда Мразовог буџета и Ужичане нису коштали ни динара.  

Бојан Савић, Ужичка недеља 950

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.