početak SPORT ATLETSKI KLUB “UŽICE”

ATLETSKI KLUB “UŽICE”

od nedelja
684 pregleda
Sa trke u Prnjavoru

Sa trke u Prnjavoru

USPEH ATLETIČARA U SARAJEVU

– Najbolji takmičar je bio Uroš Kutlešić  koji je tako odbranio titulu pobednika iz prošle godine, dok je Ana Sekulić osvojila visoko drugo mesto –

U Sarajevu je održana tradicionalni atletska Vivicita trka. Po veoma pogodnim vremenskim uslovima, sunčanom i toplom vremenu, uz učešće velikog broja takmičara svih uzrasnih kategorija gde su zajedno startovali ispred plamena ,,Večne vatre“ i gde su elitni takmičari seniori i seniorke trčali 3 kruga po 4km, a svi ostali su trcali 1 krug odnosno 4000m.
Najbolji takmičar je bio Uroš Kutlešić AK,,Užice“ koji je tako odbranio titulu pobednika iz prošle godine.

U glavnoj trci seniorki Ana Sekulić je osvojila II mesto u trci na 12 000m.

U trci juniorki na 4000m nadmoćno je pobedila Tamara Mićević. Aleksandra Jovanović je osvojila I mesto u trci pionirki na 4000m, a II mesto je osvojila Milica Žunić.

Kod juniora na 4000m Stefan Jovanović je osvojio IV mesto. U trci veterana Mirko Minić je osvojio I mesto

“Svake godine sa nestrpljenjem očekujemo da odemo u Sarajevo na Vivicita trku i uvek postižemo dobre rezultate. Uroš i Ana su dominirali u glavnim trkama, fantastično su trčali Tamara, Aleksandra, borbena Milica. Mene kao atletskog trenera raduje što smo već izgradili ‘atletsku užičku skolu trcanja’ gde smo poznati po dobrim rezultatima”, rekao je Željko Čeliković, trener AK “Užice”.

Atletski savez Srbije organizuje 15-29.04.2015. savezne pripreme za reprezentativce u svim disciplinama, tako da će takmicari sa srednjih pruga boraviti na Zlatiboru. Savezni selektor Slobodan Popović je pozvao Uroša Kutlešića, Anu Sekulić, Tamaru Mićević, a takođe i trenera Željka Čelikovića na pripreme.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.