početak SATIRA Град организује пријем поводом 500 дана оставке Немање Нешића

Град организује пријем поводом 500 дана оставке Немање Нешића

od nedelja
666 pregleda

– Пет стотина дана од када је Немања Нешић поднео оставку на функцију заменика градоначелника Ужица биће свечано обележено у Градској кући, сазнаје Агенција Ерцов. Припреме за свечаност су већ почеле, а очекује се да скуп увеличају бројне званице.
– Без икакве дилеме, провести 500 дана у оставци огроман je успех, каже градоначелник Тихомир Петковић. – Немања Нешић је један од ретких који ће, сад већ дефинитивно, успети да то оствари и потпуно заслужује да град Ужице ода почаст његовом подвигу. На овај начин шаљемо поруку да наш град подржава младе, успешне људе и цени њихов труд. То је човек на кога треба да се угледају наши млади суграђани, поручује градоначелник и додаје да је Нешић све време обављао своје дужности на најбољи могући начин, а да је плату примао, тако да се није могло приметити да је у оставци.
Иако је остало још месец и по дана до достизања фамозне цифре од 500 дана, сада је већ извесно да ће Нешић овај јубилеј дочекати у оставци. Он није желео пуно да коментарише прославу коју челници града спремају њему у част.
– Кад сам поднео оставку нисам ни сам очекивао да ћу остварити овакав успех. Био сам концентрисан само на наредни радни дан, наредни службени пут и следећу плату. Било је, наравно, и тешких момената, а најгори је био кад је законом прописана да ми се смањи зарада. Захваљујући мом тиму успео сам да се изборим са тим проблемом и преокренем ситуацију у своју корист и себи повећам примања. Морам напоменути да овај резултат никад не бих остварио да нисам имао изузетан тим људи који су стајали иза мене, подржавали ме у осудним моментима и веровали у мене- истакао је Нешић.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.