početak SATIRA Гради се постројење за прераду страначких саопштења

Гради се постројење за прераду страначких саопштења

od nedelja
632 pregleda

АГЕНЦИЈА ЕРЦОВ ЈАВЉА
-Овакво постројење је преко потребно нашем граду. Видели сте колико се ових дана прљавштине излило у наш јавни простор и при том загадило околину и угрозило наше ментално здравље. После читања саопштења које су издале владајуће и опозиционе партије сазнали смо да нико од њих није крив што је пропала једна овако важна инвестиција. Свесни смо да ће они наставити са оваквим начином комуникације и да наша психа неће моћи да, на прави начин, обради и изађе на крај са толиком количином незнања и лицемерја, па је израда постројења једино што можемо да урадимо, како би сачували своје ментално здравље, рекао нам је један од покретача ове иницијативе.
Највећи проблем и у овом случају представља избор локације на којој ће постројење бити постављено, јер се грађани из свих крајева града залажу да буде баш у њиховој близини. Иако се плаше да би превелика концентрација страначких саопштења у близини њихових домова могла проузроковати тешке последице, они желе да лично надгледају њихово уништавање и увере се, својим очима, да више не представљају претњу по здравље њихове деце.
Ужичке партије се још нису огласиле овим поводом, а, како смо сазнали, чим анализирају све аспекте ове иницијативе, свака од партија ће издати пригодно саопштење којим ће са себе скинути одговорност и пребацити је на своје политичке противнике.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.