početak AKTUELNO Плата Немање Нешића одбија да усвоји његову оставку

Плата Немање Нешића одбија да усвоји његову оставку

od nedelja
545 pregleda

АГЕНЦИЈА ЕРЦОВ ЈАВЉА:

– Немања Нешић већ месецима покушава да напусти своју функцију, али плата коју прима му то не дозвољава из својих себичних интереса, кажу у Српској напредној странци. – Ниједној плати није лако да се одвоји од свог функционера. Између њих се јавља специфичан емотивни однос који ствара јаку узајамну зависност. У случају растанка, плату чека несигурност, питање да ли ће пронаћи достојну замену, а ако се то и деси, пред њом је период прилагођавања који може потрајати. То је само један од проблема са којима се функционери свакодневно суочавају, а грађанима су невидљиви и несхватљиви, напомиње наш извор.
Како сазнаје Агенција Ерцов, Нешић је више пута покушао да се одвоји од своје плате, али она за то не жели ни да чује.
– Тешка ситуација у којој се Нешић нашао, на срећу, не утиче на његов рад. Ипак, сви видимо да је незадовољан и да се налази под великим притиском. Плата је пронашла савезнике, па њену страну сада држе и функција заменика градоначелника, службена путовања, свечани ручкови који не пристају на његову оставку, кажу Нешићеве партијске колеге.
Нико у градској управи није био расположен да коментарише незавидну ситуацију у којој се овај млади политичар нашао. Неки од његових сарадника сматрају да ће Нешић и плата ипак наћи заједнички језик, схватити да су створени једно за друго и да боље неће пронаћи на другом месту.

Бојан Савић (Ужичка недеља 982)

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.