početak KULTURA HILLS UP

HILLS UP

od nedelja
569 pregleda

HILLSUP

ПОЧЕО ФЕСТИВАЛ

Партибрејкерси вечерас

Музички фестивал ХилсАп почиње вечерас на златиборском Тић пољу . Партибрејкерс, САРС, ЈУ Група, Артан Лили, Ничим изазван само су неки од бендова која ће наступити на фестивалу. Бројни ди џејеви ће публику забављати током целе ноћи, а организатори су се потрудили и за храбрије посетиоце обезбедили различите адреналинске садржаје: лет балоном, трку са препрекама, зип лајн…
Организацију фестивала су помогли Општина Чајетина и Туристичка организација Златибор, а цела идеја је потекла од Омладинског удружења Сердар из Чајетина. Председник „Сердара“ Софија Павловић Луковић обећава добру забаву и позива све љубитеље рокенрола да нађу своје место испред бине и препусте се тродневном уживању у музици.

Шта нас то „на брду“ очекује током трајања фестивала?
Овогодишњи ХилсАп је програмом успео да споји генерације, разне музичке жанрове, свирке и адреналинске садржаје. Уз право летње време, ове године, спремни дочекујемо све посетиоце, љубитеље Златибора, који ће на брду много лакше поднети летње врућине уз забаван и квалитетан музички програм.

Ово је други ХилсАп који организујете. Какве нас новине очекују у односу на прошлогодишњи?
Други Хилс Ап је концептом исти као и прошлогодишњи и, као организатори, ћемо се трудити да добре ствари одржавамо и временом унапредимо организацију и садржаје. Новина су дневни садржаји, пре свега летња Пена журка са забавном адреналинском трком која ће се одржати у петак 24. јула. Она може послужити као одлично загревање за рокенрол вече када наступају Ритам нереда и легендарни Партибрејкерси. Након тога, љубитељи техно музике имаће прилику да уживају уз нашег најпознатијег ди џеја, Марка Настића.

Музички фестивали су постали прилично честа појава у Србији. Како мислите да се изборите са конкуренцијом?
Знали смо у ста се упуштамо и сматрамо да Златибор као развијена туристичка дестинација мора у својој понуди да имати и један овакав фестивал. Сама локација је у старту била плус у односу на друге сличне фестивале, а сада је на нама, организаторима, да у годинама које следе уврстимо Хилс Ап у сам врх музичких фестивала у земљи. За сада то радимо тако што комбинујемо добру музику и адреналинске садржаје, како бисмо посетиоцима поред доброг провода омогућили и нова искуства уз померање граница адреналина.

Златибор до скора није имао сличне садржаје. Акценат је стављан на манифестације које промовишу традицију, уз обавезне наступе звезда фолк и поп музике. Имате ли намеру да промените такву слику Златибора?
Не желимо ниста да мењамо. Златибор је познат као дестинација за младе који уживају у ноћним проводима. Желимо само да обогатимо понуду и пружимо им другачије, нама се чини, квалитетније садржаје.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.