početak GRADSKAINFO I MI FITNESS ZA TRKU IMAMO

I MI FITNESS ZA TRKU IMAMO

od nedelja
535 pregleda

diva1

Дива фитнес клуб

Дан за бесплатно вежбање

– У суботу 23. маја у ужичком Дива фитнес центру у улици Николе Пашића 26 први „Опен фитнес деј“ –

Дива фитнес клуб основан је 2011. године, у намери да Ужичанима понуди нешто више од теретане. Поред справа за вежбање, у овом клубу се тренира са лиценцираним инструкторима, кроз неколико разноврсних програма, групних и индивидуалних. Вежба се са свим старосним групама, од деце до сениора, као и са трудницама и породиљама. Поносно истичу резултате њихових вежбача, посебно оних највернијих, који су са њима од првог дана. Дива фитнес клуб члан је Фитнес савеза Србије и радо виђен гост на многим фитнес фестивалима у земљи и иностранству. Поред великог знања стеченог на многобројним обукама, семинарима и радионицама, члановима клуба, Дива нуди пријатну атмосферу, много позитивне енергије и могућност да на диван начин искористе дан.
„Опен фитнес деј“, који ће бити одржан 23. маја у Ужицу, у улици Николе Пашића 26, је први догађај ове врсте у нашем граду. То је поклон који Дива фитнес клуб дарује свим суграђанима, без обзира на пол, старост и физичку припремљеност.
– То је дан када ће сви потпуно бесплатно тренирати. Суграђани ће бити у прилици да пробају разне стилове вежбања уз инструкторе и презентере из Београда, Новог Сада, Шапца и других градова Србије. То је дан за рекреацију и опуштање са породицом и пријатељима, дан спорта, здравља и лепоте- кажу у Диви.

Љ.К.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.