početak GRADSKAINFO Ужички СНС најавио протест против грађана који су гласали за Стаматовића

Ужички СНС најавио протест против грађана који су гласали за Стаматовића

od nedelja
686 pregleda

АГЕНЦИЈА ЕРЦОВ ЈАВЉА:
-Ужички напредњаци огласили су се саопштењем поводом сукоба Министарства грађевине и Општине Чајетина и најавили серију протеста којим ће исказати незадовољство грађанима који су на претходним председничким изборима своје поверење дали Милану Стаматовићу. Стаматовић је на територији ужичке општине освојио укупно 17 посто гласова, чиме је директно утицао на слабији резултат напредњака од очекиваног.
– Милан Стаматовић, актуелни председник општине Чајетина се директно меша у политичке прилике у Ужицу, отима бираче нашој партији и председничком кандидату, што је недопустиво. При томе инсистира на градњи гондоле, која је највећи пројекат у златиборском округу и тако себи диже рејтинг, чиме угрожава све што смо урадили у претходном периоду. Господин Стаматовић и његови бирачи заборављају колико му је град Ужице помогао у политичкој промоцији, када смо пристали да експлоатишемо воду са Сушичког врела и тако привремено решимо водоснадбевање Ужица. Иза њиховог деловања стоји само огољен полтички интерес и због тога ћемо покренути серију протеста против свих оних који су гласали за њега. Ако треба, ићи ћемо од куће до куће и држати протестне митинге против његових гласача, стоји у саопштењу ужичког СНС.
Ове протесте је здушно подржала и министар грађевине Зорана Михајловић, која тврди да је Стаматовић локални шериф који отима гласове СНС-у и да у општини Чајетина влада тотални хаос што се видело и на председничким изборима на којима је Александар Вучић добио само 21 посто посдршке.
– Држава ће стати на Стаматовићу и другим пут локалним моћницима који мисле да, у својим срединама, имају право да освоје више гласова од Вучића. Због свега тога влада ће ускоро предложити уредбу којом ће Златибор прогласити националним парком, општини Чајетина одузети све надлежности и тако омогућити да кадрови СНС-а одлучују о будућности ове планинске лепотице и људи који живе на њој, поручила је Михајловић.

Бојан Савић (Ужичка недеља 960)

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.