početak SPORT ATLETSKI KLUB UŽICE

ATLETSKI KLUB UŽICE

od nedelja
1,2K pregleda

ak užice

VELIKE NADE NAŠE ATLETIKE

Uroš, Ana i Tamara pobednci

Od 9. do 19. januara u Ulcinju, Atletski savez Srbije organizovao je reprezentativne atletske pripreme. Seniorski selektor Slobodan Popović i juniorski selektor Edin Zuković, pozvali su i atletičare Užica da u sklopu reprezentativnog okupljanja uzmu učešće. Pozvani su: Uroš Kutlešić, Ana Sekulić, Tamara Mićević, Aleksandra Jovanović, Petar Udovičić, Milica Žunić, a u stručnom timu je prisustvovao i trener Željko Čeliković.

Tokom priprema u Ulcinju, organizovana je i 4. po redu atletska trka gde su najviše uspeha imali predstavnici AK “Užice”. Na trci je učestvovalo 250 takmičara iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Srbije.

U trci seniora pobedio je Uroš Kutlešić, a u trci seniroki Tamara Mićević.

U trci juniorki pobedila je Ana Sekulić, dok je u trci juniora Petar Udovičić osvojio III mesto.

U trci starijih pionirki Aleksandra Jovanović je osvojila II mesto.

U trci mlađih pionirki Milica Žunić je osvojila III mesto.

Željko Čeliković: “Tokom priprema smo odradili dosta jakih i kvalitetnih treninga, treniralo se dva puta dnevno, pretrčalo se dosta kilometara, ali moji puleni su uspeli, kako mi atletski radnici kažemo, da iz punog treninga istrče kvalitetne trke i da tako AK Užice pokaže svoju dominaciju.”

“Veoma sam zadovoljan radom i zalaganjem tokom priprema, ali još više sam srećan što su moji atletičari dobri i marljivi, izvrsna deca, ne samo na atletskoj stazi nego i u svakodnevnom životu, a i zahvalan sam im što su mi dozvolili da provedem deset lepih dana na Jadranu”.

Na Srpsku novu godinu, u Kraljevu je održan Ibarski kros gde je u trci seniorki Jelica Joković osvojila I mesto, dok je najbolji veteran bio Mirko Minić.

 

18.01.2015.

trener Željko Čeliković

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.