početak GRADSKAINFO Бриљантна Тамара

Бриљантна Тамара

od nedelja
598 pregleda

ak užice

АК УЖИЦЕ
У Сремској Митровици је одржано Финале Купа Србије за јуниоре, где су такмичење изборили 12 најбољих такмичара из квалификација у свакој дисциплини. Атлетичари Ужица освојили су 5 медаља, 3 пута су се окитили титулом победника Купа, освојено је једно сребро и једна бронза.
Тамара Мићевић је бриљирала и надмоћно победила у тркама на 5.000м и 3000м, Александра Јовановић је првог дана победила у трци на 1.500м а други дан је освојила друго место на 800м, са новим личним рекордом 2.13,62. Овим резултатом је остварила норму за EYOF, који се одржава 2017. године у Мађарској. Петар Удовичић је на 5000м освојио треће место, а на 3.000м освојио је четврто.
Жељко Челиковић: Фантастичне трке Тамаре Мићевић показују да се враћа у победничку форму. Млађана Александра је одлично истрчала 1.500м, али је на 800м показала раскошни таленат, трчала је мудро, иако је млађа од конкуренције 5 година, изгубила је прво место у последњих метрима трке. Борбени Петар је на 5.000м истрчао боље од свог личног рекорда, али остаје жал што и на 3000м није освојио медаљу. Већ следећег викенда чланови АК “Ужице“ путују на финале Купа Србије за млађе јуниоре, које се одржава у Београду.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.