početak GRADSKAINFO Дрндаревић председник Савета за здравље

Дрндаревић председник Савета за здравље

od nedelja
797 pregleda

VIDOJE EL GRANDE

СЕДНИЦА ГРАДСКОГ ВЕЋА
Ужице, 9. септембар: Чланови Градског већа именовали су чланове Савета за саобраћај. Ово радно тело Градског већа предузима превентивне активности у области безбедности саобраћаја и координације свих субјеката на унапређењу одвијања саобраћаја. За председника Савета именован је Немања Нешић, заменик градоначелника, а чланови су Будимир Вујовић и Владимир Синђелић, чланови Градског већа, Милош Пенезић, начелник ужичке Управе саобраћајне полиције, Иван Марић, директор Саобраћајне школе, Драгутин Друловић, представник Дирекције за изградњу и Милун Лијескић, саобраћајни инспектор.
На овој седници, утврђен је и предлог састава Савета за здравље у коме је Видоје Дрндаревић, члан Градског већа, предложен за председника, а др Јелена Раковић Радивојевић, директор Опште болнице, за заменика. За чланове предложени су прим. др Славка Митричевић, Радојица Нишавић, др Влатка Стевановић, Драга Петковић и Петар Тодосијевић.
Веће је дало своју сагласност на одлуку Надзорног одбора Водовода да се повећа вредност водоводне и канализационе мреже у Улици Жеље Ђурића и прихватило измене Програма постављања мањих монтажних објеката привременог карактера на површинама јавне намене.
Покренута је и нова аутобуска линија у градско-приградском саобраћају и она ће функционисати на релацији Теразије-Турица-Сињевац-Стапари-Поникве.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.