početak EKONOMIJA „Форма Идеале“ на новој локацији

„Форма Идеале“ на новој локацији

od nedelja
789 pregleda

БИЗНИС
Нови објекат компаније „Форма Идеале“ отворен је у суботу, 13. маја, у тржном центру Крчагово, улица Бањичка 3. Никола Ружичић, ПР менаџер „Форма Идеале“, пожелео је добродошлицу свим купцима. У репрезентативном објекту, на површини од 2.500 квадратних метара, купац без проблема може да нађе део са намештајем који га интересује.
– У новом објекту је заступљен комплентан асортиман плочастог и тапацираног намештаја „Форма Идеале“. Наша компанија, као лидер у индустрији намештаја у југоисточној Европи, потрудила се да Ужичанима на прави начин представи све оно што производи и нуди у свом асортиману. Ужичани су се показали као врло лојални купци и радо се увек сећамо Ужица, који нам је пружио једну од најтоплијих добродошлица у Србији. Ужичани су захтевни купци и ми смо прошли тај тест, тако да нам је драго што овим унапређењем у нашој продајној мрежи у Ужицу, на прави начин купцима можемо да понудимо све оно што производимо – рекао је Ружичић.
Српска компанија „Форма Идале“ нуди повољности при куповини. За све куповине преко 10.000 динара обезбеђена је бесплатна испорука и монтажа на територији града до 15км. Могућа је куповина платним картицама банака и куповином чековима и картицама појединих банака до 12 рата без камате, као и куповина чеком ПИО фонда за све кориснике на 12 месечних рата и куповина преко административне забране. Ту су акције и до 50 посто.


Купци могу посетити нови салон сваког радног дана од 8 до 21 сат и суботом до 20 сати.
– Наша компанија је пре две године обележила 20 година постојања. Запошљава 1.500 грађана наше земље. Посебно пословно-друштвени циљ је да реивенстирамо заједници, тако да смо на првој позицији по друштвеној одговорности. То се посебно односи на грађане који не могу да приуште наш намештај. Они у разним типовима акција добијају намештај „Форма Идеале“. Трудимо се да друштвена одговорност компаније „Форма Идеале“ нема ни боју, ни пол, ни старосну доб, ни етничку припадност. На територији Републике Србије увек смо тамо где је помоћ неопходна. Када говоримо о помоћи социјално угроженим групама у Ужицу, на микронивоу, помогли смо опремање домова за расељена лица из Босне и Херцеговине, преко разних удружења помогли смо породице које имају проблема са особама које имају здравствене тешкоће, помогли смо школе и здравствене установе. У Србији смо били учесници акције опремања домова људи, који су настрадали у поплавама, као и избегле у наменским објектима. Трудимо се да све што радимо има ефекта, да наш рад буде мерљив у заједницама у којима послујемо. Ужице је пример које уме да врати када се пружи – рекао је ПР Менаџер „Форма Идеале“.
Он је додао да је однос квалитета и цене, намештај ове компаније званично најбољи у Србији.
– Ми се трудимо да тај пословни принцип, који влада већ 20 година на тржишту, буде наша идеја водиља и убудуће, јер се показала успешном и неопходном за стање у ком живимо – рекао је Ружичић и подсетио да „Форма идеале“ извози три четвртине свог намештаја у 35 земаља широм света, да има 30 салона у Србији, а у западној Србији два – Ужице и Чачак.
Такође, у салонима ове компаније честе су акције, а постоји и куповина у интернет продавници.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.