početak GRADSKAINFO KARAOKE U KONGU

KARAOKE U KONGU

od nedelja
528 pregleda

Takmicenje - Loznica

Nakon nekoliko meseci slušanja pesme „Naša stvar” koja je postala veliki kafanski hit, a nadamo se osvojila i Vaše srce – red je da svi zajedno zapevamo!
Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na prve

Naša stvar kafanske karaoke

koje će biti održane u petak, 5. juna, u 23:30h, u klubu „Kongo” (Nikole Pašića bb, Uzice)

Odlična prilika za sve talentovane pevače, kao i one koji se tako osećaju, da izađu pred kafansku publiku i pokažu svoj talenat! Talenat i energija se cene, ali oni iskusni kažu da je u kafani najbitnija emocija! Svi zainteresovani učesnici će imati priliku da zapevaju neke od kultnih kafanskih hitova – na repertoaru će biti pesme Tome Zdravkovića, Tozovca, Silvane Armenulić, Gordane Stojićević, Miroslava Ilića i mnogih drugih.
Učesnici sami biraju pesmu kojom će se predstaviti publici, a žiri će svojim glasovima odabrati pobednika koji će se direktno plasirati u veliko finale koje će biti održano u junu u Beogradu.

Zrenjanin - Pobednica Ksenija Mihaljevic

Zrenjanin – Pobednica Ksenija Mihaljevic

Nagrade za pobednike

Pobednik večeri osvojiće specijalnu nagradu „Kafansko veče za najbolje prijatelje”, kao i brojne poklone Jelen Piva, dok tri prvopasirana učesnika u velikom finalu očekuju iPhone 6+, GoPro kamera i laptop. Takođe, pobednici u superfinalu osvojiće i specijalnu nagradu „VIP poseta Guči”, za sebe i prijatelja po izboru.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.