početak GRADSKA Крали по Златибору и железници!

Крали по Златибору и железници!

od nedelja
641 pregleda

Припадници Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са надлежним тужилаштвима, у претходних неколико дана ухапсили су 52 особе, које се сумњиче да су починиле кривична дела тешке крађе, крађе и разбојништво.
У више одвојених акција на сузбијању имовинских деликата ухапшени су осумњичени који се терете да су у претходном периоду извршили више од 100 тешких крађа, крађа и разбојништава.
Кривичне пријаве у редовном поступку поднете су против још 21 осумњиченог.
Акције су спроведене на територији полицијских управа Београд, Бор, Зајечар, Крагујевац, Краљево, Лесковац, Нови Сад, Панчево, Пирот, Пожаревац, Пријепоље, Прокупље, Смедерево, Сомбор и Ужице.

***

Припадници Министарства унутрашњих послова у Ужицу ухапсили су С.Т. (1994), због постојања основа сумње да је извршио више кривичних дела тешка крађа, којима је оштетио неколико власника кућа на Златибору.
Полиција је приликом претреса, код осумњиченог пронашла око 12 грама марихуане, те је против њега поднета и кривична пријава због неовлашћеног држања опојних дрога.
Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати након чега је, уз кривичну пријаву спроведен надлежном тужилаштву.

***

Припадници Министарства унутрашњих послова у Ужицу ухапсили су по потрази Д.С. (1986), због постојања основа сумње да је извршио 12 кривичних дела тешка крађа, којима је оштетио ЈП „Железнице Србије“.
Осумњичени је, уз кривичну пријаву, спроведен Основном јавном тужилаштву у Ужицу.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.