početak SATIRA Културни догађај од прворазредног значаја

Културни догађај од прворазредног значаја

od nedelja
593 pregleda

ceca

У оквиру Културног лета, на Златибору ће 19. августа наступити Светлана Цеца Ражнатовић, а општина Чајетина ће у њену част омогућити бесплатну вожњу гондолом свима који су, у одређеном периоду свог живота, носили наногицу. У овој општини истичу да су почетак изградње гондоле и Цецин концерт вишеструко значајни за Златибор и позивају све заинтересоване да, својим присуством, увеличају ове догађаје.
– Сви добро знамо ко је и шта је Цеца Ражнатовић и колики је њен допринос српској култури, каже наш извор из Општине Чајетина. – Поред тога што је велики уметник, она је и чувар породичних вредности, особа која може послужити као узор свима. Њен концерт на Златибору је културни догађај од прворазредног значаја, а чињеница да коинцидира са свечаношћу која ће бити уприличена поводом почетка изградње гондоле дала нам је идеју да свим нашим грађанима који носе наногицу обезбедимо бесплатну вожњу када она буде завршена, објашњава наш извор и додаје да овим гестом, Чајетинци желе да покажу да нису заборавили на тежак период који наша знаменита певачица има иза себе и њено храбро држање током ношења наногице која је захваљујући Цеци постала симбол истрајности и жртве коју сваки прави уметник подноси свом стваралачком генију.
Сви који желе да искористе ову погодност могу то учинити једноставним показивањем своје наногице или, као доказ донети извод из судске евиденције у коме пише да су осуђивани на кућни притвор.

Бојан Савић

Comments

comments

Povezani tekstovi

3 više komentara

Kiki 19. август 2015. - 16:51

Treba baciti atomsku bombu na nas i pripaziti da ne bude greske!!!

ponovi
ja 20. август 2015. - 23:02

Jel se ovo neko zajebavao kad je pisao ovo?

ponovi
Predrag Kovačević 27. август 2015. - 14:39

Nema tu greške za one koji ne razlikuju priznatu kulturu od vašerskih nastupa ovakva događanja su kultura. Mislim da je Bojan u svom tekstu premutovao naziv. Užički je “Kulturno leto” a na Zlatiboru su to turistička letnja događanja gde Zlatiborci gledaju da ugode svim gostima i finansiraju sve nastupe. U pravu su što više ulože više će i zaraditi. Problem je što ovi u Užicu tj Izvršno veće ne razlikuju programe u GKC od priznate kulture koje ova mlada užička institucija treba da promoviše od vašerskih svirača i pevača u svojim sapšštenjima za javnost.

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.