početak GRADSKAINFO Ускоро Кинези у Кремнима!

Ускоро Кинези у Кремнима!

od nedelja
720 pregleda

kinezi kremna za sajt

Након зимушњег цитирања Креманског пророчанства о доласку жутих људи, председника Николића Кинеском премијеру Ли Кећенгу

Преставници четири највеће кинеске Туристичке агенције посетиле комплекс “Креманско пророчанство” у Кремнима и најавиле масовну посету кинеских туриста!

Приликом прошлогодишње децембарске посете Кинеског премијера Ли Кећенга, приликом разговора са председником Николићем, наш председник је информисао кинеског премијера да има код нас једно прорчанство неписмених сељака Тарабића из Кремана, у коме су рекли да ће код нас доћи ЖУТИ ЉУДИ и да ће пити воду са реке Мораве.

Ову изјаву председника Николића пренели су скоро сви медији, и нажалост, какви смо ми људи имало је и негативних коментара, а у стварности, председник Николић је рекао оно што се помиње у Креманском пророчанству.

Ове казане пророчке речи, председника Николића, о доласку жутих људи, изазвала је медијску пажњу у Кини, па су неке кинеске Туристичке агенције одлучиле да њихови туристи приликом доласка у Србију посете и Кремна, место где су настале наведене прорчке речи.

У организацији кинеско/српског пријатељства у понедељак 20.7.2015 Кремна су посетили представници четири кинеске туристичке агенције из провинције Говнг Доунг на челу са Сосом И Фионом.

kinezi u krmenima za sajt 3

Разговори су вођени са Драганом Пјевићем, власником Туристичке агенције КРЕМНАТУРИСТ са Кремана, у комплексу “Креманско пророчанство”, где свакодневно долазе туристи којима се држе трибине о мистици Кремана и њеном пророчанству.

Преставници кинеских агенција интересовали су се за мистику креманског камена, који има неко благотворно биогено зрачење, који посебно утиче на развој ума, као и за најновија сазнања да се на врхове ласерских игала за испитивање метала у земљи, лепи супстанца из креманског камена.

Након тога, су посетили хотел Шарган у Кремнима, објекат са највећим капацитетним могућностима на простору града Ужица, са 200 лежаја апартманског типа. Власник хотела, газда Владе Секулић, обећао је преставницима кинеских агенција да ће стално кинеским гостима бити обезбеђен смештај и исхрана.

У случају попуњености хотела Шарган, господин Секулић је обећао да ће се туристи из Кине смештати и по приватним кућама које се баве сеоским туризмом. У случају масовније посете туриста из Кине Кремнима, успоставила би се сарадња да се гости смештају у хотелима по Тари, Мокрој Гори и Златибору, обећао је Владе Секулић, власник предузећа БРАЋА СЕКУЛИЋ, у чијем је саставу и поменути хотел Шарган у Кремнима.

kinezi kremna za sajt 2

Преставници кинеских агенција посебно су одушевљени што ће њихови гости бити смештани по сеоским кућама, верујући да ће се тим потезом њихови туристи зближити са грађанима.

Преставници кинеских агенција, даље су, по програм удружења кинеско/српског приатељства, отишли у посету Мокрој гори и Златибору, а у Кремна су дошли из Бајине Баште, где су такође били у посети.

Драган Пјевић

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.