početak GRADSKAINFO LJUJIĆU PRODUŽEN MANDAT

LJUJIĆU PRODUŽEN MANDAT

od nedelja
672 pregleda

DUSKO LJUJIC 2

Седница Градског већа

Градска влада усвојила ребаланс буџета

– Градско веће утврдило је предлог првог овогодишњег ребаланса буџета. Према предлогу ребаланса, буџет града Ужица износио би 2,419 милијарде, што је за 17,4 милиона више од досадашњег –

После продаје парцеле у Крчагову и оствареног прихода, одустало се од планираног кредита за финансијску ликвидност тако да он неће бити реализован. У складу са динамиком остваривања прихода, извршене су и прерасподеле између буџетских позиција. Заједно са ребалансом, усвојене су и измене и допуне финансијског плана Дирекције за изградњу чиме је њен буџет увећан за 5,1 милион динара.
Усвојени су годишњи извештаји о раду Градске топлане и Великог парка, нацрт предлога одлуке о посебним условима који ће се користити код издавања информација о локацији и локацијских услова на простору Генералног урбанистичког плана.
Утврђен је предлог одлуке којом се предвиђа рушење и отуђење другог плаца на локацији касарне у Крчагову, а заједно са овом тачком разматран је и извештај о реализацији одлуке о отуђењу плаца који је продат немачком Лидлу.
Чланови Већа предложили су да се Душку Љујићу продужи мандат вршиоца дужности директора Водовода, да се промене два члана у Скупштини привредног друштва “Бизнис инкубатор центар Ужице”, те ће уместо Милије Зарића и Снежане Дмитровић ову дужност обављати Славољуб Цицварић и Горан Станић, и већници су се сагласили са предлогом одборничке групе Позитивно Ужице у вези са условима постављања радио базних станица. Али, пре израде и доношења одлуке која ће регулисати ову област, потребно је сачекати завршетак и резултате пројекта контролног мониторинга нејонизујућег зрачења, као и став ресорног министарства о критеријумима.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.