početak MARKETING LUNA NAGRADILA NAJBOLJE

LUNA NAGRADILA NAJBOLJE

od nedelja
652 pregleda

Dodela haljine pobednici Ivani Jankovic na Zlatiboru

NAJBOLJE NAJBOLJIMA 2015

MODNA KUĆA LUNA NAGRADILA DVE MATURANTKINJE

Modna kuća LUNA nagradila je u svojoj petoj akciji ,,Najbolje najboljima“ čak dve maturantkinje maturskim haljinama – Ivanu Janković iz Ugostiteljsko-turističke škole iz Čajetine i Bogdanu Jelić iz beogradske Matematičke gimnazije.

Ove dve mlade i pametne devojke osvojile su pažnju glasača, ali i predstavnika ,,Lune“ svojim životnim pričama i dosadašnjim rezultatima.

Ovogodišnja pobednica, maturantkinja Ivana Janković iz Čajetine, prerano je ostala bez oba roditelja, te su se ceo kolektiv škole i njeni prijatelji potrudili da je maksimalno podrže svojim glasovima u osvajanju prvog mesta.

Osim pobednice, modna kuća ,,Luna“ rešila je obraduje još jednu maturantkinju i to vrlo zasluženo!
Bogdana Jelić, talentovana učenica Matematičke gimnazije u Beogradu ostvarila je izvanredne rezultate na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima i svoje školovanje će nastaviti u Kembridžu.

Ivana Jankovic - pobednica akcije Najbolje najboljima

Ivana Jankovic – pobednica akcije Najbolje najboljima

Da podsetimo, u periodu od 20.aprila do 26.maja 2015. godine, Modna kuća LUNA’ iz Požarevca, u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije, organizovala je, petu po redu, akciju pod nazivom ,,NAJBOLJE NAJBOLJIMA nagrađujući maturantkinje iz preko 90 srednjih škola u 10 gradova Srbije – Beograda, Požarevca, Novog Sada, Kragujevca, Čačka, Zlatibora, Šapca, Obrenovca, Bora i Pančeva.

Između 10 polufinalistkinja (po jedna maturantkinja iz svakog grada i svih prijavljenih škola) online glasanjem će biti odabrana je pobednica koja je nagrađena outfitom za matursko veče, dok je preostalih 9 polufinalistkinja dobilo poklon vaučere za kupovinu sa popustom u ,,LUNA” radnjama.

Bogdana Jelic - nagradjena maturantkinja Matematicke gimnazije.

Bogdana Jelic – nagradjena maturantkinja Matematicke gimnazije.

Modna kuća LUNA iz Požarevca, tradicionalno je posvećena negovanju pravih vrednosti, kvaliteta i pored privrednih aktivnosti, poznata je i kao pokrovitelj brojnih kulturnih događaja, kao društveno-odgovorna kompanija i kompanija u kojoj žene stvaraju za žene, LUNA podržavajući svaku žensku inicijativu, rad, znanje i talenat.

Sa akcijom ,,Najbolje najboljima“ LUNA je ušla u najuži izbor kompanija kandidata za nagradu o društveno–odgovornom poslovanju.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.