početak GRADSKAINFO Бесплатна провера слуха у Ужицу и попуст 5000 динара

Бесплатна провера слуха у Ужицу и попуст 5000 динара

od nedelja
917 pregleda
reklama umanjena

VAUČER MOŽETE NAĆI U UŽIČKOJ NEDELJI KOJA JE NA TRAFIKAMA

Уколико не чујете добро, искористите акцију у Audiovox-у и побољшајте квалитет живота. Занемаривање оштећења слуха не погађа само квалитет живота, већ утиче и на способност мозга да памти уобичајене свакодневне звукове. Када слушни нерв губи функцију и више не преноси ефикасно звук ка мозгу, онда временом мозак почиње да заборавља звукове и губи способност да их разуме. За особе које сумњају на озбиљније оштећење слуха препорука је да реагују одмах и да закажу термин за проверу слуха и уколико је потребно испробају најсавременије дигиталне слушне апарате који ће активирати слушни нерв и омогућити бољи слух.
Акција обухвата бесплатну проверу слуха, бесплатно саветовање у вези са слухом, бесплатну пробу слушних апарата, а уколико се одлучите за куповину апарата Audiovox даје попуст од 5000 динара и могућност одложеног плаћања на 12 рата.
Акција ће се одржати 3. фебруара у Савезу глувих и наглувих Ужице, адреса је Марије Маге Магазиновић 26, С солитер. Број бесплатних термина је ограничен и уколико желите да закажете свој термин позовите на број телефона 031/513-862.

Oticon-Hearings-Aids-2

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.