početak GRADSKA Момак из Косјерића пљачкао радње

Момак из Косјерића пљачкао радње

od nedelja
505 pregleda

policija-srbije

Припадници Министарства унутрашњих послова у Ужицу ухапсили су Ј. М (18) из Косјерића, због постојања основа сумње да jе починио шест кривичних дела разбојништво и два кривична дела крађа.
Осумњичени се терети да је у претходна три дана на подручју града Ужица извршио разбојништва, тако што је маскиран са капуљачом преко главе улазио у трговинске радње и златаре, где је уз претњу ножем, од запослених отуђивао новац, златни накит, мобилне телефоне, лап-топ рачунаре и др.
Такође, сумња се да је Ј. М. у једној занатској и једној трговинској радњи искористио тренутно одсуство запослених и отуђио новац и мобилне телефоне.
Полицијски службеници ухапсили су осумњиченог непосредно након извршења кривичног дела разбојништво, које је извршио данас на штету једне трговинске радње.
Полиција је пронашла део отуђених ствари, које ће бити враћене власницима.
Ј. М. ће у законском року и уз кривичну пријаву због постојања основа сумње да је извршио кривична дела разбојништво и крађа бити приведен Основном јавном тужилаштву у Ужицу.

 

Испред тржног центра „Сквер“ у Ужицу, око 16.30 часова, ухапшен је млађи мушкарац за кога се сумња да је у среду поподне опљачкао златару у центру града и недалеко одатле фризерски салон, а у уторак поподне да је опљачкао четири продавнице у низу у насељу Царина за непуних десет минута.
У ТЦ „Сквер“ се налази више радњи са разном опремом, мењачница и други локали. Једна од радница каже да је видела како су двојица полицајаца у цивилу пришли једном младићу у црвеној јакни и оборили га не земљу.
– Све се дешавало као на филму. Тај младић је пошао да уђе у тржни центар, а онда су му пришла двојица и оборила га на земљу, за које се после испоставило да су полицајци у цивилу. Онда су сачекали да дође „марица“ и одвели га у станицу полиције – каже ова радница.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.