početak SATIRA Напредњаци траже да следећи протест на Златибору траје десет дана All inclusive

Напредњаци траже да следећи протест на Златибору траје десет дана All inclusive

od nedelja
635 pregleda

– Чланови Српске напредне странке који су дошли на Златибор како би исказали неслагање са политиком локалног руководства, траже од своје партије да хитно организује још један скуп који ће трајати десет дана у All inclusive смештају –
– Чуо сам доста о Милану Стаматовићу, његовим сарадницима и политици којом уништавају Златибор. Данас сам овде како бих заједно са својим партијским колегама показао да је доста такве политике и разбијања државног јединства сада када нам је оно најпотребније – поручује Митар Јордовић који је на Златибор стигао из Трстеника. – Мислим да не смемо стати на овоме данас и очекујем од своје партије да већ овог лета организује још један протест, који би трајао минимум седам до десет дана у All inclusive смештају. У сваком случају, озбиљна партија као што је СНС не би себи смела да допусти ништа испод пуног пансиона, евентуално, због штедње, могао би да прође и полупансион. Тада бисмо имали довољно времена да обиђемо цео Златибор и искажемо наш протест у свим његовим деловима. Док сам боравио овде приметио сам да протеста нема у ресторанима, кафићима, а чуо сам да је исто стање и у чувеним печењарама по Мачкату. То морамо да променимо под хитно. Већ сам причао са Крстом Јањушевићем, координатором партије за овај део Србије и он је обећао да ће мој предлог проследити страначким органима – испричао је он.
Његово мишљење деле и други напредњаци са којима смо причали.
– Политика Милана Стаматовића је погубна за цео овај крај и мислим да би све испод десет дана протеста било неодговорно са наше стране – каже Јован Митровић из Ивањице. – Објективно, један дан је мало, јер ништа не стижемо да обиђемо. Данас сам једва стигао до пијаца да купим мало пршуте и кобасице за пута у повратку. Чуо сам да овде има одличних хотела, са врхунским спа центрима и стварно би била велика штета ако у њима не организујемо неки величанствен скуп на коме ћемо чајетинским политикантима показати да им је место у политичкој историји – децидно је закључио овај активиста.

Бојан Савић (Ужичка недеља 989)

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.