početak AKTUELNO Непотврђена победа из Врања

Непотврђена победа из Врања

od nedelja
535 pregleda

ФУДБАЛЕРИ „СЛОБОДЕ“ ОПЕТ НИСУ УСПЕЛИ ДА САВЛАДАЈУ „ПРОЛЕТЕР“

predrag ristanović

Након што су победили „Динамо“ у Врању, прижељкивали су играчи и навијачи ФK „Слобода“ прву победу у Ужицу, али су против „Пролетера“ из Новог Сада освојили само један бод.
– Прибојавали смо се овог сусрета, јер се ради о традиционално веома незгодном противнику. Бар за мене. Коју год сам екипу водио ретко када сам Новосађане побеђивао. Моја екипа показала је два лица, у оба полувремена различито. У првом делу није било ни игре, а ни неких шанси за погодак, док смо у наставку појачали притисак ка њиховом голу. Пропустили смо неколико добрих прилика да стекнемо предност и за то кажњени након једног од контарнапада гостију.- каже тренер фудбалера „Слободе“ Предраг Ристановић.
Опет сте јурили минус?
– Успели смо после неколико минута да се вратимо у игру. Могли смо да дођемо до резултатског преокрета и сва три бода, али у надокнади времена нисмо искористили изузетну прилику за погодак. На крају, можемо бити и задовољни и незадовољни освојеним бодом.
Еврогол вредан бода дело је новајлије Дејана Ђорђевића, који је искоса са леве стране, скоро са ивице казненог простора гостију, лопту сместио у леви горњи угао гола гостију.
– После прододора по левој страни, резонски сам се одлучио за ударац и уписао првенац у дресу „Слободе“. Остаје жал за тријумфом, али смо опет примили гол после грешке наших одбранбених играча. Очигледно је да нас је минус тргао, јер нисмо психолошки пали. Реализација нам је и даље проблем, Стварамо и пропуштамо велики број прилика, али не губимо веру у себе. Добро радимо и надам се да ћемо у мечевима који следе, а које играмо у Лозници и Крушевцу, у нашој игри све доћи на своје место. – каже бивши фудбалер „Слоге“ из Бајине Баште.
Ужичани су срушили неугодну традицију у сусретима против „Пролетера“ у Другој лиги, Прошле сезоне нису успели да нађу пут до мреже Новосађана, а гол Дејана Ђорђевића значио је крај поста дуг 248 минута.

Милан Ђокић

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.