početak GRADSKA Опремљен вртић Бамби

Опремљен вртић Бамби

od nedelja
1,2K pregleda

Фондација Ђоковић
Представници Новак Ђоковић фондације, града Ужица и Предшколске установе „Ужице”, данас су свечано отворили комплетно опремљено игралиште за децу у вртићу „Бамби”. У адаптацију игралишта фондација је уложила 2.305.875 динара.
Горана Џуџа Јаковљевић, пројектна менаџерка “Новак Ђоковић” фондације, осврнула се на досадашње резултате и сјајну сарадњу на пројекту.
– У оквиру конкурса из 2015. фондација је до сада опремила четири игралишта у Србији, ово је пето по реду, чиме је више од 1.000 малишана добило нова места за свакодневно играње. У плану је опремање вртића мобилијарима у још три града. – изјавила је Џуџа Јаковљевић.


Директорка ПУ „Ужице“ Веселинка Јовановић захвалила се на донацији и истакла да је ово „Бамби“ највећи вртић у граду, који похађа 380 малишана.
– Деца ће, заједно са својим васпитачима, уживати у коришћењу овог простора и увек се радо сећати људи који су им то уживање омогућили – изјавила је директорка вртића.
Заменик градоначелника Ужица, Немања Нешић, истакао је да се свако улагање у безбрижно дечје одрастање вишеструко враћа.
– Поклон од некога ко је порастао до звезда има још већу вредност. Новак ће нас увек подсећати на онога ко треба да буде узор деци, не само на спортском терену, већ и у хуманим делима које човека чине великим – рекао је Нешић.

З. Г.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.