početak GRADSKAINFO OTVORENA SED KONFERENCIJA

OTVORENA SED KONFERENCIJA

od nedelja
693 pregleda
SEDMA SED KONFERENCIJA 6

SED KONFERENCIJA

Danas je u Visoko poslovno-tehničkoj školi u Užicu otvorena sedma po redu međunarodna naučna konferencija “NAUKA I VISOKO OBRAZOVANJE U FUNKCIJI ODRŽIVOG RAZVOJA – SED 2014”. Obraćanjem organizatora, počasnih gostiju i gradonačelnika Užica, započeo je program koji će trajati u naredna dva dana.

Otvarajući konferenciju, gradonačelnik Užica, Tihomir Petković je istakao da mu je drago što je imao tu čast da otvori ovu konferenciju.

“Visoka poslovno-tehnička škola predstavlja okosnicu našeg sadašnjeg i budućeg razvoja, ne samo Užica, već i regiona. Ona predstavlja stub budućeg razvoja zato što oblikuje, vaspitava i obogaćuje znanjem mlade ljude koji žive i živeće na ovim prostorima. Škola takođe formira stručni kadar koji daje mladost našoj privredi i ekonomiji”, istakao je Tihomir Petković prilikom otvaranja.

“Nadam se da ćemo pružiti motivišuće i prijateljsko okruženje, kao i dobre uslove za rad. Tema kojoj je posvećen ovaj skup je izuzetno aktuelna, i ja očekujem da je obuhvatno, kritički i kreativno sagledamo, i uspešno realizujemo ciljeve konferencije”, rekao je predsednik organizacionog odobora, prof. dr. Miloš Jovanović.

Opširnije u narednom broju “Užičke nedelje”.


Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.