početak GRADSKAINFO Полицајци у акцији

Полицајци у акцији

od nedelja
585 pregleda

policija (1)

Крао шта је стигао…

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожеги расветлили су провале у викендицама и помоћним објектима сеоских домаћинстава у околини Пожеге, као и у просторијама Фудбалског клуба „Јединство Каленић“ из Каленића. Због постојања основа сумње да је извршио четири кривична дела тешка крађа, ухапшен је Р. Б. (22) из околине Пожеге. Он се терети да је од 17. до 19. октобра 2015. године, насилно отварао врата на овим објектима и из њих отуђио прехрамбене производе, пића, бакарне делове од казана за печење ракије, косачицу, бензин. Вредност одузете робе процењује се на око 640.000 динара. Део је пронађен и враћен власницима.
О догађајима је обавештен тужилац Основног јавног тужилаштва у Пожеги, по чијем одобрењу је осумњиченом одређено задржавање до 48 сати.

fake_brands_11

Кинескиња фалсификатор

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожеги саслушали су држављанку Кине, са боравиштем у Пожеги, због постојања основа сумње да је извршила кривично дело неовлашћена употреба туђег пословног имена и друге посебне ознаке робе или услуга. Полицијски службеници су, у сарадњи са радницима Сектора тржишне инспекције Одељења у Ужицу, приликом контроле пословања трговинске радње чија је власница осумњичена, пронашли 48 кутија разних играчака и 66 комада разне робе, за које се сумња да су фалсификати робних марки.
Предмете су уз потврду одузели радници Сектора тржишне инспекције. О догађају је обавештен тужилац Основног јавног тужилаштва у Пожеги.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.