početak AKTUELNO SAOPŠTENJE GRADONAČELNIKA

SAOPŠTENJE GRADONAČELNIKA

od nedelja
484 pregleda

Саопштење за јавност

Желимо Милану брз опоравак

У понедељак, 13.јула око 12.00 часова у холу Градске куће Ужице дошло је до немилог инцидента у коме је непозната мушка особа, без икаквог повода, извршила напад на представнике Економског кокуса Народне Скупштине Републике Србије и представнике медија који су у то време узимали изјаве везане за састанак са градским руководством и привредницима о могућим изменама законске регулативе у области привреде.
У насумичном нападу и општој гужви теже је повређен Милан Ђокић, новинар Ужичке недеље који је након инцидента и интервенције Хитне помоћи Дома здравља, упућен на додатну дијагностику и хирушку интервенцију у Општој болници Ужице. На нашу велику жалост, повређен је наш суграђанин који се на месту догађаја затекао вршећи свој радни задатак.
Осуђујемо свако понашање које угрожава животе недужних људи и изражавамо наду да ће се Милан брзо опоравити, као и да се никада више нешто слично неће поновити у нашем граду.
Према информацијама којима располажемо надлежни органи су брзо реаговали и привели нападача.
Очекујемо да ће истрага коју спроводе надлежни органи и институције поводом овог догађаја дати одговоре на сва питања која у овом тренуку интересују јавност.
Апелујемо на све грађане да сачувамо мир и достојанство и спречимо овакве немиле догађаје.

Градоначелник Ужица
Тихомир Петковић

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.