početak AKTUELNO ŠEŠELJ U UŽICU, 26.01.2015.

ŠEŠELJ U UŽICU, 26.01.2015.

od nedelja
613 pregleda

seselj

ШЕШЕЉ У УЖИЦУ

Лауфер поново јавља

Господине Шешељ, који је повод ваше посете Ужицу?

То је састанак окружног и општинског одбора СРС Ужице и златиборског округа. После тога настављам за Пријепоље, тамо поподне имам трибину и бићу присутан на свечаној Светосавској академији, а сутра на литургији у манастиру Милешева.

Имате ли неку нову поруку за јавност?

Па ове године морамо што пре да оборимо напредњачки режим, док он није сасвим упропастио Србију до краја. Од 5. октобра 2000. године у Србији су се смењивали издајнички прозападни и мафијашки режими, а овај изгледа да је гори од свих претходних.

Хоћете ли нам рећи разлог због кога се нисте појавили у емисији Ћирилица, аутора Миломира Марића?

Па, због чисте манипулације од стране покварењака Миломира Марића, који је све радио по инструкцијама Александра Вучића.

Ја сам најпре требао да гостујем навече, да би они мени заказали у 10 ујутру, и без мог знања почну да ме оглашавају у 8 и 15. Ја се јавим телефоном и кажем им да са мном тако не могу да се понашају. Са другима можда могу, а чуди ме да је нису заказали у четири ујутру.

Каква је судбина петиције коју сте поднели за смену председника Републике Томислава Николића?

Па, не очекујемо да је стави на дневни ред овај сазив Народне скупштине. Ми смо хтели да направимо политичку манифестацију и скупили смо одређени број потписа, колико је по Уставу довољно за покретање иницијативе за доношење закона. Е сада, ми смо то предали Народној скупштини, јавност то зна и јавност зна да ће садашњи сазив Народне скупштине, односно садашњи посланици избећи да о томе расправљају. И то сви знамо унапред.

seselj 2

Да ли је Лауфер поново активан и ко је заправо Лауфер?

Он је састављен из бивших и актуелних припадника службе државне безбедности и војне службе безбедности, који су искључиво из патриотских разлога снабдевали Српску радикалну странку информацијама, а ми смо их пласирали у јавност с времена на време да бисмо раскринкали разне режимске афере. И ту нашу информативну службу обнављамо и она управо поново почиње да ради. Последње што нам је доставила је око случаја Етихад, који сам на последњој конференцији за новинаре, а која се може прочитати на нашем сајту, потпуно расринкао, затим за министра Златибора Лончара и шпекулацијама око наводне приватизације Сартида, што је све једно велико обмањивање народа у Србији. То све може да се да се прочита на нашем сајту и на јутјубу.

Како коментаришете што је забрањен лов у Бајчетини, родном селу председника Републике Томислава Николића?

Овог викенда тамо долази један дивљи вепар посебне врсте, па морају да га заштите. Зато су у Бајчетини уместо ловишта, прогласили природни резерват.

Љ.К.

pratite nas i na fejsbuku https://www.facebook.com/uzicka.nedelja


Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.