početak AKTUELNO SLUČAJ “NINA BADRIĆ”

SLUČAJ “NINA BADRIĆ”

od nedelja
858 pregleda
Tihomir Petković

Tihomir Petković

ПОВОДОМ ИНИЦИЈАТИВЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ ДА СЕ ЗАБРАНИ КОНЦЕРТ

Ужице је град отворених врата

Поводом дописа Градског одбора Српске радикалне странке Ужице у коме се захтева од градоначелника и градске управе да се музички концерт Нине Бадрић, заказан за 3. април 2015. у хали Велики парк, забрани и откаже овим путем желим да истакнем следеће:
Град Ужице није организатор поменутог музичког концерта па није надлежан за отказивање односно забрану истог. А и да јесте не би отказивао ни забрањивао концерт.
Нина Бадрић долази у Ужице да одржи музички концерт, а не политички скуп. Ако су надлежне институције дале безбедносну процену и дозволу да се концерт одржи и ако Ужичани желе да уживају у музици Нине Бадрић, ко смо ми да им то бранимо и због чега? Коме се не свиђа музика или личност Нине Бадрић не мора да посећује концерт.

НИНА БАДРИЦ

Многи уметници из Хрватске, Босне и Херцеговине, Словеније, Македоније… били су гости многих градова у Србији и нико им никада није забранио да дођу. Сигурно нећу дозволити да Ужице буде првак по нечему таквом.
Ужице је увек било град отворених врата и тако ће и остати. Верујем да ће и овом приликом Ужичани бити оно што су одувек били – добри домаћини.

ГРАДОНАЧЕЛНИК
Тихомир Петковић

Comments

comments

Povezani tekstovi

1 komentar

ерц 5. април 2015. - 20:33

Тужно је једино то што је Нина Бадрић Српкиња са Баније! Како се сада изјашњава и како се осећа то она зна. На жалост, данас, као деценијама пре, Срби у Хрватској на константни притисак и непрекидни фашизам од стране хрватске државе одговарају исељавањем или преласком у католичанство и хрватску нацију. Поготово децу пријављују у хрвате, “да не би имали проблема у школи, да би нашли посао…” Србија је сломљена 1941. и дотучена 1944/45. и та окупација траје и данас, тако да нема снаге да заштити своје становништво ван граница актуелне државе.

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.