početak GRADSKAINFO UŽIČKA POLICIJA U AKCIJI

UŽIČKA POLICIJA U AKCIJI

od nedelja
536 pregleda

policija

ОРОБИЛИ САНИТЕТ

Крали маску за оживљавање

Припадници Министарства унутрашњих послова у Ужицу, поднели су кривичне пријаве против две особе из Ужица, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело крађа, као и једне из Крушевца и једне из Београда, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело тешка крађа.

Осумњичени из Ужица се терете да су, у ноћи између 29. и 30. марта 2015. године, употребом физичке снаге, улазили у санитетска возила паркирана испред Службе xитне помоћи у Ужицу. Сумња се да су из дела за пацијенте покушали да украду маску за оживљавање, црево за аспиратор и апарат за вештачко дисање „ервеј“, у чему су их спречили полицајци.

Постоји основ сумње се да су осумњичени из Крушевца и Београда, у ноћи између 29. и 30. марта 2015. године, употребом физичке снаге и подесног алата, пресекли шарке на заштитној плочи пулта једног киоска у Ужицу, али нису улазили у унутрашњост објекта.

Осумњичени из Крушевца је спроведен у Окружни затвор у Новом Саду, на основу централне потернице коју је расписала Полицијска управа у Новом Саду.

О догађајима је обавештен тужилац Основног јавног тужилаштва у Ужицу.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.