početak GRADSKAINFO ŠVERC DUVANA

ŠVERC DUVANA

od nedelja
532 pregleda

ПОЛИЦИЈА У АКЦИЈИ

ОДУЗЕТО 92 КИЛОГРАМА ДУВАНА

Припадници Министарства унутрашњих послова, настављајући рад на сузбијању нелегалног промета дувана и дуванских производа, јуче су на подручју Бајине Баште, одузели око 92 килограма осушеног дувана у листу, непознатог порекла и квалитета.

Приликом контроле саобраћаја, полицијски службеници су у месту Рогачица, зауставили путничко возило „рено лагуна“ лозничких регистарских ознака, којим је управљало лице из Љубовије, где је приликом прегледа возила, у пртљажнику пронађено око 92 килограма осушеног дувана у листу, непознатог порекла и квалитета.

Против осумњиченог полицијски службеници су поднели кривичну пријаву, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена трговина.

О догађају је обавештен тужилац Основног јавног тужилаштва у Ужицу.

Policajci 4

9 БУДУЋИХ ПОЛИЦАЈКИ

Јуче, у 11 часова, начелница Полицијске управе у Ужицу Драгица Јевтовић са руководством Полицијске управе одржала је састанак са тридесет полазника 12. класе Центра за основну полицијску обуку у Сремској Каменици. Међу 30 изабраних полазника, налази се 9 жена. Изабране девојке и младићи, будући полицијски службеници, долазе из пет општина, Ужица, Пожеге, Ариља, Бајине Баште и Чајетине. Полазници курса су упознати да су од 530 пријављених кандидата, након свих тестирања, провера психо-физичких способности и лекарских прегледа, они прикупили највише бодова што им је омогућило да буду међу првих тридесет. Истакла је да је наредних годину дана период када ће стицати знања и учити вештине, како би остварили свој циљ, а то је да постану чувари мира и безбедности грађана и њихове имовине. Начелница Полицијске управе им је пожелела успех у даљем школовању и обуци. Очекује да ће са еланом и лакоћом испуњавати задатке са којима ће се сусретати током обуке, бити упорни и да истрају у свом циљу, како би постали полицајци овог града и били примљени на радна места у овој Полицијској управи.

Обука 12. класе полазника Центра за основну полицијску обуку у Сремској Каменици почеће у понедељак 6. априла 2015. године.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.