početak SATIRA Сви смо ми Вучић

Сви смо ми Вучић

od nedelja
473 pregleda

ercov za sajt

Напредњаци траже постављање Вучићеве бисте на градском тргу у Ужицу
– Премијер Александар Вучић је најзаслужнији за светлу перспективу коју наш град има и сматрам да је постављање бисте пригодан начин да му се одужимо. На тај начин би слободарско Ужице послало јасну подршку његовом труду и тешким реформама које спроводи, како би грађани Србије живели боље за две, највише две и по године, рекао је наш извор у Напредњацима. – Такође, овим потезом би помирили грађане који се залажу за повратак Титове бисте на трг и противнике тог чина. Са једне стране би ту била биста, а не би била Титова, што је решење које би сигурно задовољило обе стране, нагласио је он и додао да су овај предлог подржали сви одбори напредњака из суседних општина.
Министар Никола Селаковић, који се изјашњава као Ужичанин, поздравио је ову иницијативу партијских колега.
-Александар Вучић има марљивост Јапанца, дисцпилину Немца, велико српско храбро срце, а нема бисту у Ужицу. Као његов близак сарадник, знам да га то боли, јер се ствара утисак да нема подршку грађана за реформе, којим је извео Србију на прави пут и обезбедио нам светлу будућност. Подизањем бисте показали би да ценимо његов труд и жртву коју свакодневно подноси, да би нама било боље, надахнуто је поручио Селаковић.
Напредњаци оштро одбацују све спекулације да ће се “Град на Ђетињи” убудуће звати Вучићево Ужице, јер је, по њиховим речима, време грађења култа личности одавно прошло и никоме не пада на памет да нас враћа у то мрачно доба наше историје.

Бојан Савић

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.