početak GRADSKAINFO TAJNI MAGACIN

TAJNI MAGACIN

od nedelja
667 pregleda

B. Basta 2

Ужички полицајци поднели су кривичну пријаву против педесетшестогодишњака из Бајине Баште, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело злоупотреба овлашћења у привреди и кривично дело фалсификовање службене исправе.

Сумња се да je он као одговорно лице, сувласник и прокуриста привредног друштва за трговину и производњу из Бајине Баште, а у намери прибављања противправне имовинске користи, у периоду од 01.01.2014. године до 10.09.2014. године створио недозвољени робни фонд укупне вредности око 6.000.000 динара.

Полицијски службеници су, на основу наредбе судије за претходни поступак Вишег суда у Ужицу, претресли стан и просторије предузећа чији је он власник. Том приликом су у три магацина пронашли 42 ди-ви-ди плејера, 17 кадица за пескарење, 16 шлајфарица, 3.079 пари наочара са диоптријом, 5.193 фото албума, 276 електричних кућних вагица, 19.685 књига и уџбеника, као и мале кућне апарате и белу технику.

Сви пронађени предмети су уз потврду привремено одузети.

Полиција је саслушала и два службеника овог предузећа, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело фалсификовање службене исправе. Они се терете да су сачинили пописну листу и записник предузећа и унели неистините податке о пријему робе.

О догађају је обавештен тужилац Вишег јавног тужилаштва у Ужицу.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.