početak AKTUELNO Usvojen rebalans budžeta

Usvojen rebalans budžeta

od nedelja
640 pregleda
Sednica Skupštine grada

Sednica Skupštine grada

Na danas održćanoj sednici Skupštine grada usvojen je drugi rebalans grada Užica za ovu godinu koji nije usvojen na prethodnoj sednici jer za njega nije glasao dovoljan broj odbornika.

Tokom rasprave o rebalansu, koji je isti kao i predloženi rebalans na prošloj sednici, odbornici iz opozicije su izrazili čuđenje zašto se opet glasa o predlogu koji je odbijen.

“Ja moram da se zapitam šta je slobodna volja, jer kada odbornici pokažu slobodnu volju i na prethodnoj sednici odbiju ovaj skandalozan rebalans, vi ga opet posle sedam dana uvrstite u dnevni red bez ijedne izmene. To je jedna kontradiktornost i ja moram da upitam šta je danas slobodna volja i šta to odbornici danas izigravaju, ako se njihova volja sa prethodnog glasanja ne poštuje”, rekao je Miloš Vujić tokom rasprave o rebalansu.

Nakon rasprave usledilo je glasanje na kome su odbornici usvojili predlog rebalansa budžeta.

Skupština je usvojila i predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o držanju životinja na području grada, a sednica se nastavlja raspravom dopunama odluke o usklađivanju osnivačkih akata JP “Stan”.

Opširnije u štampanom izdanju “Užičke nedelje”…

N. Kutlešić

Comments

comments

Povezani tekstovi

1 komentar

Chepa 9. децембар 2014. - 09:56

Dokle vise ovako,malo Tihi,malo Prle,malo rodjak sa sela,malo drug iz kafane,nepismenost ovih ljudi je njihova jedina vrlina,time se ponose.Do juce su brisali nos rukavima,a danas usvajaju zakone,budzete,birtijske dogovore itd…jednom recju propast DRUGOVI!!!

ponovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.