početak GRADSKAINFO UŽIČKA POLICIJA U AKCIJI

UŽIČKA POLICIJA U AKCIJI

od nedelja
504 pregleda

5-6-08-ROBBERY-STATEN-ISLAND-DELI

Крали по Карану и Луновом селу

Припадници Министарства унутрашњих послова, радећи на расветљавању кривичних дела крађе и тешке крађе поднели су кривичне пријаве против два лица из Ужица, због постојања основа сумње да су извршили три кривична дела тешка крађа на подручју града Ужица и два лица из Пожеге, због постојања основа сумње да су извршили два кривична дела крађа, на подручју Карана и Луновог Села.

Двојица осумњичених из Ужица су, у периоду од краја јануара до половине марта ове године, уз употребу подесног алата и физичке снаге, разбили прозоре на две радње и отуђили цигарете, чоколаде и алкохолна пића, вредности од око 160.000 динара.

Такође, употребом подесног алата одвалили су врата породичне куће у насељу Турица, а након извршене преметачине удаљили су се из куће не одневши ништа.

Двојица осумњичених из Пожеге, користећи непажњу радника две трговинске радње на подручју Карана и Луновог Села, отуђили су из продајног и магацинског простора комплете козметике, чоколаде и сухомеснате производе у вредности од око 35.000 динара.

Према наредби судије Прекршајног суда у Ужицу једно лице спроведено је на издржавање казне у Окружни затвор у Ужицу.

У току је даљи рад на расветљавању кривичних дела која се доводе у везу са осумњиченима.

О догађајима је обавештен тужилац Основног јавног тужилаштва у Ужицу.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.