početak GRADSKAINFO UŽIČANI ŽELJNI PRAVDE

UŽIČANI ŽELJNI PRAVDE

od nedelja
515 pregleda

10676136_656684087762190_2652396553954226214_n

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОКРЕТА ПОЗИТИВНО УЖИЦЕ

Грешке настале саме од себе

– Власт нема премности да се именом и презименом укаже на кривце за огромне пропусте у пројекту за пречишћавање отпадних вода вредном 15 милиона евра, као и за пропусте и штету при организовању локалног превоза –

У својој изјави од 25.03.2015.г., а поводом захтева Покрета Позитивно Ужице да се казне одговорни за пропусте приликом превода натписа на туристичкој сигнализацији, градоначелник Тихомир Петковић признаје да је било пропуста и грешака и да су поједине табле скинуте и послате на преправку.

И поред чињенице да је градоначелник раније обећао да ће казнити кривце, до тога није дошло ни овог пута. Произилази да су грешке настале саме од себе. Очигледно да су и овог пута на одлуку градоначелника утицали веома компликовани односи у локалној коалицији, уцене и претње појединих партнера. Једино у чему се слажемо са градоначелником јесте чињеница да у нашем граду има много већих проблема од туристичке сигнализације.
Нажалост, ни за те проблеме локална власт нема решења, али ни спремности да се именом и презименом укаже на кривце за огромне пропусте у пројекту за пречишћавање отпадних вода вредном 15 милиона евра, као и за пропусте и штету при организовању локалног превоза.
Ужичани су жељни правде.

Покрет Позитивно Ужице

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.