početak SPORT UŽIČKI KARATISTI

UŽIČKI KARATISTI

od nedelja
1,1K pregleda

IMG_3729

KARATE KLUB UŽICE

Jedna zlatna i pet bronzanih medalja!

U nedelju 8.marta u Aranđelovcu održan je tradicionalni turnir Aranđelovac OPEN u organizaciji Karate kluba „Knjaz“. Na takmičenju je nastupilo 815 takmičara iz Bugarske, Makedonije, Crne Gore, BiH i Srbije.  Karatisti Karate kluba „Užice“ osvojili su jednu zlatnu i pet bronzanih medalja.

U katama pojedinačno kod pionirki, braon pojasevi,  Lidija Trmčić osvojila je zlatnu medalju. Kod pionira, žuti pojasevi, Lazar Daničić i kod „nada“ žuti pojas, Jovan Perišić osvojili su bronzane medalje.

U borbama kod pionirki Lidija Trmčić u kategoriji – 45 kg zauzela je treće mesto. Boris Pejković u kategoriji + 45 kg kod pionira, takodje treće mesto. U kategoriji + 55 kg juniorke Ljubica Bacetić osvojila je bronzanu medalju.

Miloš Ršumović

IMG_4093

Tri medalje u Čačku

Na regionalnom Seniorskom Prvenstvu Srbije u karateu, održanom u Čačku  14.03.2015, karatisti Karate kluba Užice osvojili su tri medalje. Kod devojaka, Nevena Nikolić u kategoriji – 68 kg zauzela je drugo mesto. Nataša Vlahović u kategoriji – 61 kg, takodje osvojila srebro. : Kod muškaraca u kategoriji – 75 kg Ivica Domanović zauzeo je treće mesto. Za dve nedelje ih očekuje završni
turnir Prvenstva Srbije.

KARATE KLUB FAJTER

Aleksandri zlatna medalja u Čačku

14.03.2015. godine u Čačku održano je kvalifikaciono  karate prvenstvo za seniore  na kome su karatisti Fajtera uzeli jednu medalju  u disciplini kata:
Aleksandra Čarapić osvoila je zlatnu medalju i kvalifikovala se na prvenstvo Srbije.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.