početak GRADSKAINFO УЖИЧКИ ПОЛИЦАЈЦИ

УЖИЧКИ ПОЛИЦАЈЦИ

od nedelja
591 pregleda

mup užice

Оробио продавницу погребне опреме….

Ужички полицајци саслушали су једну особу из Ужица због постојања основа сумње да је извршиo једно кривично дело тешка крађа и два кривична дела тешка крађа у покушају на штету Јавног комуналног предузећа „Биоктош“ Ужице.
Сумња се да су кривична дела извршена тако што је лице протеклих неколико дана током ноћи долазило до продавнице погребне опреме која се налази у склопу гробља Сарића Осоје у Ужицу, где је на неутврђен начин разбило прозор или ударцем ногом одваљивало врата, а затим улазило у унутрашњост објекта вршећи преметачину.
Приликом спољашњег прегледа код лица је пронађен мобилни телефон, који је предмет наведених кривичних дела и власништво је ЈКП „Биоктош“. Телефон је уз потврду привремено одузет и враћен власнику.
О догађају је обавештен основни јавни тужилац у Ужицу.

 

Разбијен излог пекаре у Пожеги

Припадници ужичке полиције поднели су захтев за покретање прекршајног поступка против једног лица из Пожеге, због извршеног прекршаја из Закона о јавном реду и миру.
Сумња се да је, под утицајем алкохола, мермерном плочицом гађао у излог пекаре „Арена“ у Пожеги, а потом је отишао до угоститељског објекта који се налази у непосредној близини пекаре и пред гостима претио власницима наведене пекаре.
О догађају су обавештени тужиоци Основног јавног тужилаштва у Пожеги и Вишег јавног тужилаштва у Ужицу, као и дежурни судија Прекршајног суда у Пожеги на основу чијег одобрења је лицу одређена мера задржавања у трајању до 12 часова.
Након спроведеног прекршајног поступка лицу је изречена затворска казна у трајању од 10 дана.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.