početak SATIRA Волонтери СНС-а понудили да сами пренесу „Поникве“ у државно власништво

Волонтери СНС-а понудили да сами пренесу „Поникве“ у државно власништво

od nedelja
463 pregleda

– Волонтери Српске напредне странке у потпуности подржавају градоначелника Петковића и нуде да сами пренесу Аеродром Поникве у државно власништво. Они су спремни да целокупну организацију преноса власништва преузму на своја плећа и о свом трошку –
– Наша партија је позната по учешћу у разним добровољним акцијама. Учествовали смо у уређењу паркова, чишћењу Старог града и сигурно имамо довољно знања и искуство да пренесемо Поникве у власништво државе, каже један ужички напредњак.
– Поред користи коју ће имати град и држава, наши чланови ће, уз пригодно мезе и пиће, имати још једну прилику за лепо дружење и учвршћивање партијског јединства, поручио је он.
Градоначелник Петковић, од кога је и потекла идеја о предаји аеродрома држави, поздравља жељу чланова СНС-а да помогну у остварењу овог циља.
– Град Ужице нема довољно новца да оживи аеродром Поникве и логично је да бригу о њему препустимо Влади Србије и председнику Вучићу. Понашамо се одговорно, за разлику од Нишлија, који желе да сачувају аеродром у свом власништву, без обзира што држава показује чврсту жељу да га добије као поклон. Реализацијом ове идеје Ужице и цео Златиборски округ би добили потпуно нову перспективу и шансу за развој јер је, признаћете, огромна разлика између тога да Поникве не раде у власништву града, него да, исто тако не раде, али у власништву државе.

Бојан Савић (Ужичка недеља 984)

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.