početak AKTUELNO Winter & Spa Travel Market

Winter & Spa Travel Market

od nedelja
635 pregleda

Prizma 2

Одржан специјализовани сајам туризма у Новом Саду

У Новом Саду од 23. до 25. октобра одржан је специјализовани сајам туризма Winter & Spa Travel Market. Сајам се састојао из пословног дела и дела посвећеног грађанству. На сајму је учествовала Туристичка организација „Златибор“ која је представила зимску туристичку понуду Златибора.
Пословни део, предвиђен за састанке одржан је у хотелу „Парк“, а на тргу Слободе грађани су могли да се упознају са туристичком понудом излагача из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине, Хрватске, Словеније и Македоније.
У оквиру сајма додељене су награде најбољима „за нови квалитет у туризму“. Награде додељује редакција Туристичке призме седамнаесту годину за редом.
У категорији „планински туризам“ награду је добио хотел Палисад са Златибора. А Туристичкој организацији „Златибор“ додељена је „Повеља пријатељства“ за подрушку у организацији и учешћу на сајму “Винтер енд спа тревел маркет.”
Међународни жири, који је радио у саставу: Ивана Станковић – „Интернет Србија травел њуз“ и председник ФИЈЕТ-а Србија, Светлана Зрилић – РТС, емисија „Књига утисака,“ Јелица Путниковић – Травел магазин, Славко Јовановић – Радио Београд, емисија „Туроператор,“ Каменко Миленковић – ТВ Војводина, серијал „Центар света,“ Гроздана Пашин – Туристичка призма, Слађана Јашаревић – БН телевизија, Босна и Херцеговина, Радомир Петрић – Вијести, Подгорица, Драго Булц – председник ФИЈЕТ-а Словенија, Оливер Бранковић – Македонска телевизија Скопље, Тина Чубрило Етеровић – председник ФИЈЕТ-а Хрватска, Борислав Шимец – Хрватска и Ђорђе Михаиловић – Туристичка призма, доделио је следеће награде:

Србија:
Хотел Палисад, Златибор, у категорији планински туризам,
Хотел Москва, Београд, у категорији хотели, мотели и остали објекти с смештајем
Специјална болница Меркур, Врњачка Бања, у категорији здравствено-рекреативни и бањски туризам
Црна Гора:
Сити хотел, Подгорица
Хотел Делфин, Бијела
Босна и Херцеговина:
Туристичка организација Бања Лука, Бања Лука
Хотел Илиџа, Сарајево
Хрватска:
Хотел Маслиница, Рабац
Палмижана Менегхело, Хвар
Словенија:
Хотели Бернандин, Порторож
Ресторан ЈБ, Љубљана
Македонија:
Агенција за промоцију и подршку туризма Републике Македоније, Скопље
Винарска Визба Тиквеш, Скопље и
Специјална призма: Град Опатија – за 170 година организованог туризма.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.