početak EKONOMIJA Zatvara se Metro u Užicu

Zatvara se Metro u Užicu

od nedelja
1,3K pregleda

metro

METRO Cash & Carry Srbija primenjuje uslugu dostave u Užicu
Novi koncept poslovanja

U skladu sa pozitivnim poslovnim rezultatima koje je kompanija METRO Cash & Carry ostvarila u prethodnom periodu u Srbiji i strukturom potencijala tržišta, METRO u Užicu promeniće postojeći cash & carry model poslovanja. U susret potrebama kupaca iz sektora ugostiteljstva, METRO se odlučio za novi koncept – dostavu robe. Roba će se isporučivati direktno profesionalnim kupcima, a postojeći distributivni centar se zatvara 30. septembra 2016. godine.

U centru poslovanja kompanije METRO je profilisanje ponude u odnosu na specifične grupe kupaca sa fokusom na HoReCa segment. Praćenjem trendova, stalnim osluškivanjem potreba kupaca i poznavanjem svih specifičnosti domaćeg tržišta, konceptom dostave, METRO nastavlja da sarađuje sa kupcima iz Užičkog regiona, gde je prepoznat kao najbolji izbor.

METRO Cash & Carry posluje po najvišim međunarodnim standardnima i drži lidersku poziciju, posebno kada je reč o specijalizovanim uslugama, a koncept dostave robe pružiće dodatni kvalitet usluge koji METRO pruža.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.