početak SATIRA Због уштеде, Тихомир Петковић рециклирао обећања и кадрове из прошлог мандата

Због уштеде, Тихомир Петковић рециклирао обећања и кадрове из прошлог мандата

od nedelja
526 pregleda
GLEDAJ ŠTA SVE PIŠU OVI BEZOBRAZNICI PO FEJSBUKU....

GLEDAJ ŠTA SVE PIŠU OVI BEZOBRAZNICI PO FEJSBUKU….

АГЕНЦИЈА ЕРЦОВ ЈАВЉА:
– Градоначелник Ужица Тихомир Петковић тврди да је време расипништва прошлост и да је због тога, у свом експозеу,  рециклирао обећања из претходног мандата. Пред новим сазивом градске скупштине он је поновио иста обећања која је дао приликом претходног ступања на ову значајну функцију и тако личним примером показао спремност за решавање проблема који муче грађане.
-Свако од нас треба да стави прст на чело и запита се шта може да учини за свој град. Сваки папир, пластична флаша или кеса која се нађе на улици на крају дође на наплату грађанима Ужица. Желео сам да симболично, личним примером, укажем на важност рециклаже и због тога су моја обећања и овај пут направљена од истог материјала који сам користио током свог досадашњег мандата, објашњава Петковић. -Сва обећања су као нова, још могу добро послужити, а уз мало обраде нико не примећује да су већ употребљавана. И овај пут сам поновио да ћемо решити проблем загађења, отпадних вода, незапослености, а обећање да ћемо рационализовати градску управу, смањити број запослених и учинити је ефикасном рециклирам већ ко зна који пут. Ово показује колико је наш град напредовао последњих година и да смо почели да усвајамо модерне технологије када је брига о отпаду у питању. Ужице је уложило доста новца у депонију Дубоко и велика је штета уколико не користимо све њене капацитете, рекао је он.
Поред обећања Петковић  је рециклирао и кадрове који ће чинити градску власт што додатно повећава ефекте уштеде.
-Многи мисле да је кадровим који су годинама на функцији давно истекао рок трајања и да се са њима ништа корисно не може урадити, а ја тврдим да то није тачно. Сви они су још и те како употребљиви само их треба добро подмазати. Већ сам навео да је постројење за прераду отпадних вода један од наших приоритета, а чим проради моји сарадници ће добити прилику да га искористе и на њему пречисте своје биографије, поручује градоначелник.

Бојан Савић

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.