početak SATIRA НАСА на Златибору открила земљу која није намењена продаји

НАСА на Златибору открила земљу која није намењена продаји

od Užička Nedelja
660 pregleda

ZLATIBOR KRALJEV TRG

АГЕНЦИЈА ЕРЦОВ ЈАВЉА
-Двогодишње истраживање америчке свемирска агенција НАСА недвосмислено је показало да на Златибору постоји комад земље који за сада није предвиђен за продају. Сателитски снимци показују да ова земља, површине око 7 квадратних метара, тренутно није насељено и не помиње се у никаквим плановима за градњу.
– Наши стручњаци су подробно анализирали сателитске снимке, упоредили их са ранијим истраживањима и са великом сигурношћу можемо потврдити да на Златибору постоји земља која није понуђена инвеститорима, каже, за Агенцију Ерцов, Џејмс Олдман, астрофизичар који је радио на овом пројекту.  – Све је почело као сан малог броја људи који су веровали да је могуће померити границе науке. Био је то дуг и напоран рад, у неким моментима све је изгледало као немогућа мисија, више пута смо помишљали да одустанемо, али смо радили као тим, бодрили једни друге у тренуцима малодушности и на крају успели да докажемо да наш труд није био узалудан. Ова земља, која тренутно носи  службену ознаку ЗЛ2016 заузима површину од неких 7 метара квадратних, ненасељена је и, по свему судећи, на њој није планирана градња, рекао је Олдман.
У општинској управи у Чајетини признају да су мало затечени овим открићем и најављују утврђивање одговорности за овај превид.
-За сада немамо све податке па не можемо, са сигурношћу, тврдити ко су кривци. Ступили смо у контакт са НАСА-ом и чекамо да нам доставе своје налазе. Чим добијемо детаљне резултате, наше стручне службе ће изаћи на терен, утврдити какав објекат би могао бити изграђен на овој земљи и одмах је понудити заинтересованим инвеститорима, рекли су нам надлежни у Општини Чајетина.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.