početak SATIRA НАСА на Златибору открила земљу која није намењена продаји

НАСА на Златибору открила земљу која није намењена продаји

od nedelja
768 pregleda

ZLATIBOR KRALJEV TRG

АГЕНЦИЈА ЕРЦОВ ЈАВЉА
-Двогодишње истраживање америчке свемирска агенција НАСА недвосмислено је показало да на Златибору постоји комад земље који за сада није предвиђен за продају. Сателитски снимци показују да ова земља, површине око 7 квадратних метара, тренутно није насељено и не помиње се у никаквим плановима за градњу.
– Наши стручњаци су подробно анализирали сателитске снимке, упоредили их са ранијим истраживањима и са великом сигурношћу можемо потврдити да на Златибору постоји земља која није понуђена инвеститорима, каже, за Агенцију Ерцов, Џејмс Олдман, астрофизичар који је радио на овом пројекту.  – Све је почело као сан малог броја људи који су веровали да је могуће померити границе науке. Био је то дуг и напоран рад, у неким моментима све је изгледало као немогућа мисија, више пута смо помишљали да одустанемо, али смо радили као тим, бодрили једни друге у тренуцима малодушности и на крају успели да докажемо да наш труд није био узалудан. Ова земља, која тренутно носи  службену ознаку ЗЛ2016 заузима површину од неких 7 метара квадратних, ненасељена је и, по свему судећи, на њој није планирана градња, рекао је Олдман.
У општинској управи у Чајетини признају да су мало затечени овим открићем и најављују утврђивање одговорности за овај превид.
-За сада немамо све податке па не можемо, са сигурношћу, тврдити ко су кривци. Ступили смо у контакт са НАСА-ом и чекамо да нам доставе своје налазе. Чим добијемо детаљне резултате, наше стручне службе ће изаћи на терен, утврдити какав објекат би могао бити изграђен на овој земљи и одмах је понудити заинтересованим инвеститорима, рекли су нам надлежни у Општини Чајетина.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.