početak KULTURA Ако лаже коза, не лаже рог…

Ако лаже коза, не лаже рог…

od nedelja
547 pregleda

fotografija sa sajta rockomotiva.com

САОПШТЕЊЕ ГКЦ ДИРЕКТНО ИЗ СРЦА СЛОБОДАРСКОГ УЖИЦА

Концерт групе ”Џа или бу” није ни био заказан

Поводом неистинитих навода у појединим медијима у вези неодржавања концерта групе ”Џа или бу” желимо јавност да обавестимо да:
Концерт ове групе није био заказан па самим тим није ни могао бити отказан како је то објављено у појединим медијима
Градски културни центар је договарао термин концерта са представницима овог музичког састава али коначан договор није постигнут.
Град Ужице је увек био отворен за слободно уметничко изражавање у свим пољима, па и у музици.
Важно је поменути да је група ”Џа или бу” 2013. године гостовала у Градском културном центру, а овом приликом још једном са задовољством позивамо овај састав да наступи у Ужицу у првом слободном термину.

Градски културни центар Ужице

ОДГОВОР МЕНАЏЕРА ГРУПЕ

Концерт је био у најави!

Поводом саопштења Градског културног центра да концерт групе „Џа или бу“ није био заказан, па зато није био отказан, поново смо разговарали са менаџером Дејаном Милојевићем, који је потврдио да је концерт био заказан, па чак и да је био у најави на ФБ страници Градског културног центра, као и да су већ били и спремљени постери.
„Концерт је био заказан за 11. март и ми смо спремили постере за тај догађај. Нису ме ни звали да питају да се помери концерт, као што су најавили. На њиховој ФБ страници је био и најављен и они су га једноставно обрисали. Да нас сутра позову, ми ћемо сутра бити у Ужицу – рекао је Дејан. Ево и доказа да је Градски културни центар направио инвент, односно заказали концерт, и да су га отказали 27. фебруара. Такође, нико други не би могао да инвент обрише, сем оног ко га је направио“.

Такође, без обзира што је најава догађаја обрисана, постоји траг након шеровања на неколико сајтова, да је концерт био заказан, па чак објављен и текст уз то: „После више од три године Џа или бу долазе у Ужице у суботу 11. 03. 2017. године да промовишу свој седми студијски албум „Седма сила“.“ Чак су наведене и цене карата, а то су да ће у претпродаји коштати 300 динара, а на улазу 400 динара.
Да подсетимо још једном. Концерт групе „Џа или бу“ био је заказан за 11. март ове године у ужичком Градском културном центру. Међутим, како су нам рекли у овој културној установи, због густог термина догађаја понудили су групи да помере термин, али да то они су хтели да прихвате.
Милојевић је рекао да су га обавестили да концерта неће бити, а како је сам рекао, разлог томе је песма „Диктаторе“ са новог албума, због које су и на другим фестивалима отказивани концерти.

З. Г.

 

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.