početak SPORT АТЛЕТСКА ТРКА У ПРЊАВОРУ

АТЛЕТСКА ТРКА У ПРЊАВОРУ

od nedelja
495 pregleda

АТЛЕТСКИ КЛУБ „УЖИЦЕ“

Ужичанке бриљирале

У Прњавору у малој варошици Републике Српске одржана је традиционална атлетска трка у којој су учешће узели најбољи атлетичари из БиХ, Србије, Црне Горе, Мађарске и Румуније.

На најтежој стази на којој се одржавају атлетске уличне трке на овим просторима, видели смо занимљиве окршаје у свим тркама од пионира до сениора.

Атлетичари Ужица имали су веома добре резултате и доминирали у својим категоријама.

У трци пионирки, које су трчале 1 круг у дужини од 1180м, убедљиво је победила Александра Јовановић, уз обарање рекорда стазе у времену 3.47 , претходни рекорд је такође био у њеном власништву. У истој трци Милица Жунић, која је уједно била и најмлађа, заузела је изврсно 4 место.

atletska trka prnjavor

У трци јуниорки, које су трчале 2 круга у дужини од 2.360 м доминирале су даме из Ужица Тамара Мићевић, која је освојила прво место и Ана Секулић, која је освојила друго место.Тамара је зауставила штоперицу на 8.13, што је рекорд стазе.

У главној трци сениора на 3.540 метара храбро је трчао Урош Кутлешић, који је на крају морао да положи оружје и препусти победу двојици кенијских атлетичара и заузевши 4. место.

Жељко Челиковић: Када одете у варошице и видите колико обичан народ воли спорт, буде вам пуно срце и заборавите на свакодневне тешкоће које вам живот намеће. Моји атлетичари су поставили високе стандарде, тако да где год се појавимо, очекују се високи домети – победе. Тамара и Александра су још једном показале доминацију. Ана Секулић је истрчала добру трку. Пријатно ме је изненадио борбени Урош, који је после мале кризе, успео да истрчи квалитетну трку и равноправно се упусти у борбу са кенијским атлетичарима.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.