početak DRUŠTVO Кривична пријава против малолетника због марихуане

Кривична пријава против малолетника због марихуане

od nedelja
503 pregleda

policija-srbije

Припадници Министарства унутрашњих послова у Ужицу у две заплене пронашли су и одузели марихуану, око шест грама праха налик на „амфетамин“, таблету за коју се сумња да је „екстази“, мању количину хашиша, вагицу за прецизно мерење, око 6.700 динара и мобилни телефон.
Полиција је у првој акцији приликом прегледа једног малолетника пронашла 13 кесица са биљном материјом за коју се сумња да је марихуана, новац и телефон и против њега биће поднета кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Код другог малолетника пронађена је мања количина марихуане и против њега биће поднета кривична пријава за неовлашћено држање опојних дрога.
На основу наредбе судије за претходни поступак Вишег суда у Ужицу, у другој акцији, припадници полиције су претресли стан двадесетосмогодишњег мушкарца из Ужица и пронашли девет смотуљака испуњених прашкастом материјом беле боје налик на „амфетамин“, таблету за коју се сумња да је „екстази“, материју налик на хашиш и вагицу за прецизно мерење. Због сумње да је извршио кривично дело неовлашћено држање опојних дрога, против осумњиченог биће поднета кривична пријава.
О догађајима су обавештени тужиоци Вишег и Основног јавног тужилаштва у Ужицу.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.