početak SATIRA Цијанобактерије прославиле три године доласка СНС-а на власт

Цијанобактерије прославиле три године доласка СНС-а на власт

od nedelja
492 pregleda

IMAG1784

-Данашњим скупом смо желели да обележимо овај изузетно важан јубилеј у нашој историји. Подршка коју добијамо већ пуне три године дала нам је крила и обезбедила да, овде у Врутцима, буквално процветамо, рекао је за Агенцију Ерцов један представник цијанобактерија. -Сарадња са градским властима је изузетна и са наше стране заслужује само речи хвале. За ово време успели смо да се проширимо по целом језеру, а у једном периоду смо били неизоставни део градског водовода и тако ушли у сва ужичка домаћинства, истакао је он неке од резултата који су постигнути у ове три године.
Градски челници признају да су  више него дирнути овим чином који, по њима, представља само још један доказ њиховог успешног рада у претходном периоду.
-Бивша власт нам је оставила тешко наслеђе, али смо доказали да умемо да се носимо са проблемима. Данашњи скуп у Врутцима показује да, у нашој општини, и те како постоје услови за напредак. Захвалио бих се, овом приликом, свим цијанобактеријама које подржавају наш рад и обећавам да ће градска власт у Ужицу учинити све што је њеној моћи за њихов несметан развој, поручио је градоначелник Ужица Тихомир Петковић.
Такође, он је додао да ће због локалних избора, који нас ускоро очекују, бити принуђен да обећа санацију језера Врутци, али да то не треба никога да брине, јер ће, по њиховом окончању, сигурно искрснути неки други проблеми којима ће се грађани бавити и тако цијанобактеријама обезбедити даљу експанзију у Врутцима.

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.