početak DRUŠTVO Одиграна хуманитарна утакмица на опште задовољство

Одиграна хуманитарна утакмица на опште задовољство

od nedelja
552 pregleda

humanitarna utakmica

ВЕТЕРАНИ ЗА ПАМЋЕЊЕ
Пред око хиљаду гледалаца, на градском стадиону одигран је меч ветерана ФК Слобода и ФК Јединство, који су били појачани српским и светским фудбалским асовима Савом Милошевићем, Владимиром Петровићем Пижоном, Здравком Боровницом, а све је посматрао селектор Радован Ћурчић.
Фудбалере у плавим дресовима предводио је Саво Милошевић, док су за црвено-црне играли Владимир Петровић Пижон и Здравко Боровница. Петровић се у својим годинама добро држао на терену, био је препознатљив по својим пасовима и из пенaла је дао гол, док је Саво Милошевић, још увек у доброј кондицији, са неколико атрактивних потеза, на задовољство ужичке публике, дао два гола. Утакмица се играла у два полувремена, по пола сата. У првом полувремену постигнута су по три гола са обе стране и то је био коначни резултат. На полувремену су деца из школе фудбала оба ужичка клуба играли своје утакмице.

humanitarna utakmica2

На жалост публике Дејан Савићевић није могао да дође, али је пренео своје извињење, а Црногорце су на овој утакмици представљали Момир Бакрач и Жељко Божовић. У ложи је био Звонимир Лукић, док је на клупи био Дарко Белојевић.
Утакмица је испунила очекивања – публика је задовољна и прикупљено је 188.000 динара и 155 евра, које ће са претходно сакупљених 90.000 динара, скоро бити довољно да се угради платформа за лифт у згради у којој живи ужички атлетичар, инвалид, Александар Томашевић, због чега је и одржан овај фудбалски меч.

З. Г.

humanitarna utakmica4

humanitarna utakmica5

humanitarna utakmica6

Comments

comments

Povezani tekstovi

Napišite komentar

* Koristeći ovaj obrazac slažete se da podatke čuvamo i koristimo na našem sajtu.